Bar Domowe Smaki
Prudnik, ul. Królowej Jadwigi 4
czynne: pon-sob 12-16
zaprasza na
DOBRE
DOMOWE JEDZENIE
W NISKIEJ CENIE
ZAMÓWIENIA ŚWIĄTECZNE
PRZYJMUJEMY DO 20 GRUDNIA
PRZYJMUJEMY DO 20 GRUDNIA
Dostawa do klienta: w dniach pracy baru w godz. 14.00-15.30
Zamówienia: 502 620 137, 502 620 347
Dostawca: 503 444 924
Cena dowozu – 2 zł (powyżej kwoty zamówienia 17 zł dowóz na terenie Prudnika GRATIS)
Cena opakowania: 0,50 zł
Zamówienia: 502 620 137, 502 620 347
Dostawca: 503 444 924
Cena dowozu – 2 zł (powyżej kwoty zamówienia 17 zł dowóz na terenie Prudnika GRATIS)
Cena opakowania: 0,50 zł
Cennik dań barowych | |
---|---|
1 porcja pierogów: (catering – 10 sztuk, ilość podawana w barze 8 sztuk) | |
Pierogi ruskie | 10,80 zł/porcja |
Pierogi z kapustą i grzybami | 10,50 zł/porcja |
Pierogi ze szpinakiem i serem | 11,20 zł/porcja |
Pierogi z mięsem | 12,80 zł/porcja |
Pierogi z płuckami i kiszoną kapustą | 11,80 zł/porcja |
Uszka z pieczarkami | 0,50 zł/1 szt. |
Uszka z grzybami leśnymi | 0,60 zł/1 szt. |
Kluski śląskie w sosie mięsnym | 8,00 zł/porcja |
Kluski po warszawsku | 10,90 zł/porcja |
Kopytka z okrasą | 5,00 zł/porcja |
Pyzy z mięsem | 8,90 zł/porcja |
Naleśniki z serem | 8,00 zł/2 szt. |
Gołąbki tradycyjne | 24,00 zł/kg |
Placki ziemniaczane | 7,00 zł/3 szt. |
Placek po węgiersku mały z zestawem surówek | 16,50 zł |
Placek po węgiersku duży z zestawem surówek | 21,00 zł |
Flaczki wołowe z bułką | 9,00 zł |
Krokiet z kapustą i pieczarkami | 4,00 zł/1 szt. |
Krokiet z pieczarkami i żółtym serem | 5,00 zł/1 szt. |
Gulasz wieprzowy z bułką | 8,00 zł |
Barszczyk czerwony z kołdunami | 6,50 zł |
Barszczyk czysty solo | 2,50 zł/250 ml |
Zupa dnia | 4,50 zł |
Danie dnia (zupa + drugie danie) | 12,80 zł/porcja |
Sok z marchewki świeżo wyciskany | 3,50 zł/200 ml |
Dania abonamentowe (zupa + drugie danie) | 12,00 zł |
Oferujemy również inne dania mięsne i bezmięsne (np. dla wegetarian i jaroszów) oraz zupy – codziennie do wyboru 2 zupy.
Z proponowanych potraw można codziennie ułożyć menu, w którym obiad nie będzie powtarzał się w tygodniu – codziennie dwa zestawy obiadowe z potraw mięsnych.
Farsze do pierogów, krokietów i gołąbków – np. gołąbki z kaszą gryczaną i boczkiem, pierogi z owocami – zrobimy w innych wersjach, zgodnie z zamówienie klienta.